Emilio Pucci

July 30, 2008

Синьо, розово, лила, жълто и бяло вече 61 години са първа асоциация за работата на италианския бранд Pucci. Емилио Пучи е италианец, роден във Флоренция през 1914 година, доктор по политически науки.

Началото на Pucci историята в модния бизнес започва през 1950 годин, когато Емилио отваря своята къща за висша мода. Колекцията става хит особено заради фриволните, ярки цветове, които особено отиват на летен загар.

От октомври 2006 креативен директор е Matthew Williamson. Днес Pucci продава заради ярките цветове, опростените линии, трапецовидните форми и лекия обем. Multicolour десенът е любим на модни редактори, стилисти и естествено на Холивуд.

Банските костюми Pucci този сезон са решени в актуалните небесно синьо, кралско синьо, оранжево. Идеята за синия цвят е да се слива с водата, а оранжевият присъства за контраст. Общото послание е стил и сексапил.

Основната кройка на моделите е разработена в цял бански, с дълбоко триъгълно деколте, което акцентира в красивата шия и гърдите. Целият бански костюм издължава визията и е едиственота решение, ако искаш да си “много 2008” на плажа.

В сесията са използвани очила от оптики Leonardo. Там разполагат с перфектна селекция от качествени рамки на водещи фирми в областта на оптиката, в това число всепризнатата Luxottica, производител на D&G, Dolce&Gabbana, Vogue, Ralph Lauren, Burberry, John Richmond, Prada, Persol, Donna Karan, Versace .

Медия: View Sofia

Фотограф:Делчо Димов

Стилист:Васил Божилов

Модел:Боряна Златкова MA VISAGES

Локация:Комплекс Maxi na бул. “Симеоновско шосе” 110.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: